Hogyan lettem anyagilag független nő?

Avagy hogyan értem el hogy a minimálbérből
milliós havi bevételekre tudok szert tenni.

Az elmúlt 30 évemben sok dolgot éltem át és már kiskoromban elhatároztam,
hogy én sosem akarok függni senkitől sem. A szüleim élete motivált , hogy önálló és független legyen. Mindig kerestem az utam és a miérteket.

Biztos te is feltetted már párszor azt a kérdést, hogy miért pont veled történnek meg ezek a dolgok?

Tudtam, hogy kitartással és tettekkel mindent elérhetek amit akarok.
Így is lett! A könyv célja, hogy neked is segítsek az álmaid elérésében!

Kedves Olvasó!

Mire végigolvasod Anita történetét, óhatatlanul magával ragad lendülete és pozitív életszemlélete. Egyszerre meglepő, hogy valaki így keresse a kihívásokat és szívmelengető, hogy az önfejlesztés útját járva hogyan von le tanulságokat és lehet ennek köszönhetően egyre sikeresebb már fiatalon egy nő. További sikereket kívánok neki és olvasóinak az Ő példája nyomán!

Anita! Komolyan mondom, csak lesek, hogy mire vitted, de tényleg. Büszke vagyok rád, és örülök, hogy ismerlek! További sok sikert, és persze, ha valami pénzügyi tanácsra lenne szükségem, akkor tudom kit keressek.

Ebben a rohanó világban mindenki azon törekszik hogy anyagilag stabil legyen, bár sokan tartanak attól hogy ez egy lehetetlen küldetés és ezt nem tudják megcsinálni. Kevesen értik azt, hogy ha kitűzöl egy nagy célt magad elé akkor annak úgyis lesznek problémái hogy egy kicsit nehezebb legyen megszerezni azt az álmot. Anita könyvét olvasva sokkal jobban elhiszem hogy ezek amiket szeretnénk valóra váltani tényleg meglehet valósítani és elérni egy olyan szintet ahol már nem nézzük mennyibe kerül a boltban a ruha vagy a kisboltban a hús. Mindenki egy ilyen élet színvonalat szeretne megteremteni magának és ez a könyv tényleg arra jó hogy példát mutasson hogy ezt te is megvalósíthatod!

Veres Klára”
Nyerd Vissza Önmagad Specialista”

Anita szakértelme és céltudatos hozzáállása minden elismerést megérdemel.  Ez a könyv teljes mértékben bemutatja, hogy nem a szerencsén és származáson múlik a siker, hanem a fókuszáltságon, a szabályok ismeretén és a kitartáson, ami az akadályok leküzdéséhez nélkülözhetetlen. Ehhez elengedhetetlen az önbizalom felfejlesztése, hogy folyamatosan tágítva legyen  a komfort zóna, ami végül az igazi biztonság érzését eredményezi.

Rólam

Szabó Anita vagyok, a pénzügyi megoldások mestere és az anyagilag függetlenedni vágyók védőangyala.

Ügyfeleim és barátaim szerint én vagyok a leglelkiismeretesebb pénzügyi tanácsadó akit csak ismernek aki mellett minden perc önfeledtté válik.

 Több milló forintot költöttem a képzésemre, hogy az ügyfeleim és a munkatársaim a lehető legjobb támogatást kapják meg.

11 éve vagyok a pénzügyek világában. 20 éves koromban könyveléssel kezdtem és egy kis világlátás után beülhettem egy angliai központú cég irodavezetőjévé ahol minden pénzüggyel kapcsolatos teendő hozzám kapcsolódott. Majd elkezdtem pénzügyi termékek értékesítésével foglalkozni. Ez hozta meg az igazi változást.

Ügyfeleimmel és kollegáimmal hamar megtalálom a közös hangot és igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a legjobb megoldásokért.

Első könyvem leírja neked az utamat amelyen végigmentem a függetlenséghez vezető úton.

Tapasztalataimmal szeretnék neked segíteni, hogy is indulj el és mit is tegyél annak érdekében, hogy önálló lehess és véghez tudd vinni a céljaid.

Célom, hogy 1000 nőnek segítsek elérni az anyagi függetlenséget 2022. december 31-ig.

Úgy éreztem ideje tegyek a saját céljaimért is, így 2016 év elején eljöttem a cégtől és elkezdtem gőzerővel dolgozni a vállalkozásomban. Úgy érzem a teljesítmény alapú munka sokkal nagyobb eredményeket tud hozni.

Ügyfeleim számára egy kiszámítható és stabil pénzügyi csomagot tudok biztosítani amivel boldog és kiegyensúlyozott életük lehet. Nem kell azon aggódniuk, hogy a következő hónapban mi lesz.

Imádok mozgásban lenni ezáltal az ország több pontján is szereztem ügyfelet. Sok helyen így mutatkozok be, hogy én vagyok a ki mindenhonnan tud jönni, mivel Békéscsabán nőttem fel, majd Győrben éltem 9 évet egy kis londoni kitérővel és kicsit több mint 2 éve élek Budapesten.

Mindig is azon voltam, hogy egyre több embernek segítsek így az ország több pontját is átszeltem, hogy megvalósítsak. Vannak ügyfeleim Szombathelytől Hajduböszörményig és Soprontól Békéscsabáig mindenfelé.

Gyerekkori álmom az volt, hogy szabad legyek és ne mondja meg nekem senki, hogy mit is tegyek és hova menjek.

Mindig is féltem kimondani amit igazán akartam, nehogy kinevessenek az emberek vagy lenézzenek.

Ezzel csak annyi problémám volt, hogy 18 éves koromig nem tudtam nagyon mást tenni mint amit a szüleim mondtak. Túl nagy szabadság vágy volt bennem.

Lehetőségem adódott elmenni a suli után Győrbe a rokonaimhoz szerencsét próbálni és éltem is a lehetőséggel.

Megléptem és folyamatosan tanultam az élet pofonaitól és egyre jobb és jobb lettem még végül elértem az anyagi függetlenségem és nem kell aggódnom mi is lesz. A könyv energiát és nézőpontokat fog adni amivel sokkal gyorsabban és könyebben fogsz tudni előre haladni az életedben. Sok sikert kívánok neked!

Vedd meg a könyvemet most!

Kasza Tamás, Lezárásspecialista, bestseller író (24 könyv szerzője), nemzetközi tréner”

Ez egy csajos könyv tele izgalommal. Hiszem azt, hogy a hölgyeknek nehezebb boldogulni a társadalomban, ezért minden működő tanács jól jön.

Érdemes elolvasni ezt a könyvet. Anita őszintén beszél első könyvében a nehézségeiről, a bánatáról és arról, hogyan küzdötte le ezeket. Biztos, hogy szem nem marad szárazon.

Anita egyike annak a két tucat ügyfelemnek, akik elvégezték az Excalibur Akadémiát. Ez nem csak azt jelenti, hogy a teljes harminc napos tréning programunkat elvégezte, de vizsgaként ki kellett mennie a Karib tengerre tanulni, ami azt jelenti, hogy ideje és pénze is van. Én nem adok oklevelet tréningek elvégzése után csak úgy. Kizárólag akkor, ha valaki képes alkalmazni, amit tanult.

Nem szép szavakat akarok hallani, hanem eredményeket látni. Elhiszek mindent, de ha valaki igazán sikeres, akkor képes legalább egy hétre elmenni az Atlanti Óceánon túlra.

Anita éli, amiről ír! Nagyon köszönöm neki, hogy annak idején megbízott bennem.

Most arra kérlek, hogy Te bízz meg benne!

 

Weiser István Marketing stratéga – író

Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik még bizonytalankodak abban, hogy MINDEN LEHETSÉGES! Meggyőződésem, hogy a sikerhez nem kell velünk született tehetség, vagy bármilyen kintről érkező segítség. A sikerhez csak mély, belülről érkező szándékra van szükséged. Nem hiszek az erőlködésben. A természetben semmi nem erőlködik. Egyszerűen megtörténnek a dolgok egy belső finom szándék által.Anita könyve ehhez a belső munkához ad útmutatást. Példáján keresztül könnyebben átlenülsz a minden napok kihívásain, nehézségein. Nincs nagyobb ajándék, mint megkapni egy élet tapasztalatainak kvint-esszenciáját. Amit most a kezedben tartasz egy ilyen gyűjtemény. Tanulj a legjobbaktól, nézd meg, Ők hogy csinálták. Kérdezz! És aki tényleg profi, el fogja árulni titkait. És most itt pont ez történik… Szerezz egyet! ”

Csont Attila
online marketing szakértő, üzleti mentor

Anita önerőből felépített egy sikeres vállalkozást, támogatás nélkül vásárolt egy lakást, ami hónapról hónapra termeli neki a passzív jövedelmet.
Havi szinten milliókat keres és rengeteg embernek adja át tudását, mint pénzügyi tanácsadó.
Anitának az élethez való tudatossága és a munka, illetve az emberek iránt mutatott alázatossága minden nő számára példakép lehet.
Anita a Hogyan lettem anyagilag független nő? című könyvében az életének főbb mérföldköveit mutatja be,  a legnagyobb őszinteséggel, kendőzetlenül. Minden nőnek ajánlom, mert valóban egy óriási erőt és inspirációt adó könyvről van szó.

VÁSÁROLD MEG A KÖNYVEMET
ÉS LÉGY ANYAGILAG FÜGGETLEN!

Ebook rendelés

Könyv rendelés

Könyv és ebook rendelés

VIP csomag