Minden a TE döntésed!

Úgy érzem már nagyon év vége van és valahogy már mindenki pattanásig feszült.

Mindenki aggódik, hogy mi is lesz és mi is fog történni…

Tegnap valahogy nálam is az egész nap teli volt rossz hírekkel és azt éreztem, hogy most már elég volt a napból és inkább ne szóljon hozzám senki és legyen csend.

Beszélgettem egy barátnőmmel, akit mindig olyankor hívok fel, amikor már én sem tudok mosolyogni és el kell meséljem neki a kis bánatom. Mikor letettük a telefont azt mondta, hogy nyugi majd reggelre kialszod.

És milyen igaza lett… Ma reggel úgy keltem, hogy itt minden a legnagyobb rendben van és egész nap így is lesz. Így este 11 órakor azt mondhatom, mikor leírom a kis gondolataim,
hogy tényleg megvalósult.

2 sikeres hitel leadáson túl és 2 pozitív banki bírálat után máris jobb napom lett. Hiszen kiváncsi fáncsi üzemmódban voltam ma és minden kis ügyletem után szimatoltam párat. Tegnap ugyanis véletlen nem jött meg egy SMS. Nem küldte el az ügyfél telefonja az üzenetet, így lemaradtam a jóhírről.

Minden egyes nap mi döntjük el, hogy mit is engedünk be az életünkbe!

Azt gondolom vannak valami titkos boszi energiáim, vagy inkább csak bízok magamban és a megszerzett tudásomban annyira, hogy tudjam minden úgy lesz ahogy Én akarom. Nem pedig úgy, ahogy valaki vagy a sors akarja.

És igen… Vannak rossz napok és vannak rossz hírek de tudnunk kell felállni és ránézni miért is történt ez velünk? Miért pont én? Miért pont velem?

Lehet nem akartad eléggé vagy valaki azt mondta neked úgy sem sikerülhet vagy netán leértékelt.

Te mindig állj fel és bizonyítsd be magadnak, hogy igenis minden sikerülhet és minden úgy lesz, ahogy TE akarod!

Kívánom, hogy minden napod bajnok nap legyen és minden egyes nap érj közelebb a céljaidhoz,
hogy ne csak Álom, hanem valóság legyen 🙂

puszi

Anita

 

Kérdése van?
Érdeklődne a szolgáltatásaimról?
Adja meg a telefonszámát,
és hamarosan visszahívom!

(Adatvédelmi tájékoztató)