Miért vagyok más mint a többi “tanácsadó”?

Sokan megkérdezik miért vagyok más mint a többi tanácsadó társam…

Ma este egy ismeretlen ismerős az mondta nekem, hogy első ránézésre nagyon hiteles vagyok és úgy gondolja valami nagyon nagy kedvesség és nyugodtság van a szememben. Szerinte ez nagy bizalmat sugall pedig nem is ismer. És azok akiket ismer hasonló területen azok inkább pénzéhes cápák mintsem kedveskék.

Amit tapasztalok, hogy nagyon sokan azért csinálják ezt a pályát, mert csak a pénzt látják benne és az nézik, hogy tudnak több jutalékra szert tenni.

Hogy én miért csinálom ezt?

Azért mert ez a hivatásom! Arra áldoztam az elmúlt bűvös 7 évet, hogy a lehető legjobbat és legtöbbet tudjam adni azoknak akik engem választanak.

Én azt mondanám magamról, hogy én vagyok az a személy aki ott fog állni az oldaladon és foggal körömmel fog harcolni érted és azért az álomért amit te és a párod megálmodtatok!

Csak hogy egy élő példát is hozzak nektek a tegnapi napon Pakson jártam egy babavárót beadni egy nagyon kedves fiatal párral. Minden szándékom és gondolatom azon volt, hogy itt minden rendben lesz! Hogy máshogy is lehetne bármi amit én intézek. Majd a távozásunk után jelezte nekem a banki ügyintéző, hogy nem tudja mit csináltam, de az egész rendszer nem működött és csak délután állt helyre de a mi folyamatunk zökkenőmentesen végig ment.

Ez az én mágikus energiám 🙂

Az éltet, hogy különleges és rejtélyes ügyeket megoldjak!

Hiszen olyan vagyok mint egy karácsonyi angyalka aki azon dolgozik nap mint nap, hogy csodák valósuljanak meg és mindenre felkészüljön, hogy az ügyfelei villámgyorsan kapjanak hitelt 🙂

Egy éppen aktuális ügyfelem is megjegyezte, hogy most már érti miért kell velem dolgozni 🙂 Annyira kedves volt mikor elmagyarázta, hogy végülis én azért vagyok, hogy neki hamarabb és biztosabban legyen hitele és egy stabil, kiszámítható konstrukciója legyen.

Mondhatni megvilágosodott az ügylet közben 🙂

Amiért pedig hálás vagyok, hogy minden egyes hitelem valahogy kiseper minden meg nem értést a fejekben és valahogy letisztázódik az összes pénzügyi zűrzavar. Megszűntetünk olyan kiadásokat ami felesleges és minden kitisztul a nevük alatt a hitelrendszerben.

Kell ennél több?

Szeretnéd te is biztonságban tudni a pénzügyeid?

Keress meg!

puszi
Ani

 

Kérdése van?
Érdeklődne a szolgáltatásaimról?
Adja meg a telefonszámát,
és hamarosan visszahívom!

(Adatvédelmi tájékoztató)

 

Köszönöm, hamarosan visszahívom!

There was an error while trying to send your request. Please try again.